Over ons

Welkom op de website van Goethart Automotive. Mijn naam is Bob Goethart. Vanaf jongs af aan heb ik een passie voor auto’s. Dit is mij met de paplepel ingegoten. Van het wassen van auto’s van vrienden en familie (zelf met de hand natuurlijk) tot het uitzoeken van nieuwe auto’s, ik was altijd met auto’s bezig. Het was dan ook geen verrassing dat ik mijn hbo-opleiding ging volgen bij de IVA in Driebergen.

Een leuke anekdote over mijn liefde voor auto's: jaren geleden heb ik samen met mijn vader een proefrit gemaakt bij een lokaal autobedrijf. Na de proefrit hebben wij de auto met de hand gewassen. Dit om de auto ‘volledig in de vingers te krijgen’ en zo een goede keus te kunnen maken of deze auto bij ons past. De betreffende verkoper had dit nog niet eerder meegemaakt. Hij vertelt dit verhaal nog regelmatig aan zijn klanten.

Na werkervaring opgedaan te hebben bij onder andere Louwman & Parqui (NL importeur Toyota & Lexus), een Jaguar & Land Rover dealer, Auto Indumij occasion center en een Audi dealer heb ik mijn droom waargemaakt, een eigen autobedrijf! Goethart Automotive specialiseert zich in jong gebruikte auto’s die nét even wat gaver, luxer of sportiever zijn dan het standaard aanbod. Door mijn jarenlange ervaring weet ik ten alle tijden dealerkwaliteit auto’s aan te bieden tegen scherpere prijzen. De voorraad wordt secuur uitgezocht en voldoet aan hoge kwaliteitseisen.

Is de gewenste auto momenteel niet op voorraad? Goethart automotive heeft een solide netwerk waarbij er rekening wordt gehouden met uw specifieke wensen. Ik doe er alles aan om de juiste auto voor u te vinden. Ik maak hiervoor gebruik van mijn netwerk in binnen- en buitenland.

Er zijn 2 bezoeklocaties. Neem vooraf even contact op als u een auto wilt komen bezichtigen per e-mail, telefoon of Instagram.

Graag tot ziens bij Goethart Automotive!